Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2011 16:31 - “Формулата за Непрекъснатото Развитие" от Браян Трейси
Автор: pozitivnimisli Категория: Други   
Прочетен: 1623 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.01.2011 01:55


  “Формулата за Непрекъснатото Развитие" от Браян Трейси   imageВкарайте Кариерата Си в Бързата Линия
Съществуват много неща, които можете да направите, за да вкарате кариерата си в бързата линия. Можете да поставите ясни, специфични цели за всеки аспект от живота си, а после да направите планове за постигането им. Можете да планирате работата си и да работите по плана си.
Поискайте По-Голяма Отговорност
Можете да поемете 100% отговорност за всичко, което сте и всичко, в което се превръщате. Можете да откажете да създавате извинения или да обвинявате другите. Можете да кажете на шефа си, че желаете по-големи отговорности, а после, когато ги получите, да вложите цялото си сърце в свършването на отлична работа.
Оползотворете Вашите Вродени Таланти
В параболата на талантите в в Новият Завет, Исус казва: "Ах, добри и верни служителю, ти бе верен за малките неща. Аз ще те направя господар на големите неща."
Ако вие също доведете всяка възложена задача до най-доброто от вашата способност, вие ще получите по-големи и по-важни неща за правене, и в резултат ще ви бъде платено повече.
Отдайте Се на Непрекъснато Развитие
Ключът към дълготрайния успех е да се отдадете на непрекъснато развитие. Ако ставате една десета от един процент по-продуктивни всеки ден, това се равнява на 1/1000-на под формата на развитие всеки работен ден. Възможно ли е това? Разбира се, че е възможно!
Развивайте Се По Малко Всеки Път
Ако станете една десета от един процент по-продуктивни всеки ден, това се равнява на половината от един процент повече продуктивност всяка седмица. Половината от един процент повече продуктивност всяка седмица, се равнява на два процента повече продуктивност всеки месец и 26% повече продуктивност всяка година.
Натрупващият се ефект, ако станете малко по-добри във вашето поле на развитие и по-продуктивни, се равнява на невероятно повишаване на стойността и резултатите ви с времето.
Как да Удвоите Вашата Продуктивност
Двадесет и шест процента повече продуктивност всяка година, със смесване, завършва с удвояване на общата ви продуктивност и представяне всеки 2.7 години. Ако станете 26% по-продуктивни всяка година, със смесване, умножено по 10 години, вие ще бъдете 1004% по-продуктивни през следващата декада. Това е увеличение от десет пъти за период от десет години.
Причината За Всички Велики Успехи
Това се нарича Закон на Натрупването, или Принцип на Постепенно Нарастващото Развитие. Това е основната причина за всички велики успешни истории. Наведнъж е трудно. Но сантиметър по сантиметър, работата се опича!
Станете 1000% Човек
Вземете решение, точно сега, да бъдете 1000% човек. Отдайте се на непрекъснато личностно и професионално развитие. Четете, слушайте аудио-програми и взимайте допълнителни курсове. Този процес напълно ще трансформира живота ви.
Упражнения за Действие
Ето две неща, които можете да направите, за да вкарате незабавно тези идеи в действие.
Първо, направете план да ставате малко по-добри всеки ден. Учете и се съсредоточавайте върху една нова идея всеки ден, която да ви помогне да станете по-продуктивни и ефективни в работата си. Нарастващият ефект ще ви удиви.
Второ, бъдете търпеливи. Не очаквайте промени за една нощ или незабавни резултати. Спомнете си историята за костенурката и заека. Ставайте малко по-добри всеки ден и тогава бъдещето ви само ще се погрижи за себе си.

Вижте също:
"Накъде Ви Водят Вашите Навици?" от Джак Канфийлд
"Влезте Във Вашият Път" от Джак Канфийлд “Поставяне на Цели” от Том Хопкинс
"Целите Ви Ви Карат Да Се Движите Напред!" (от Лес Браун) "Изправете се Пред Враговете Вътре в Себе си" от Джим Рон Зиг-Заг, Грешка-Поправка (от Т. Харв Екер) ЕЛЕКТРОШОК ЗА ПАУЛО КОЕЛЬО!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pozitivnimisli
Категория: Други
Прочетен: 193344
Постинги: 46
Коментари: 25
Гласове: 64
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930