Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2011 23:15 - Фън Шуей в 8 Урока: Урок 1
Автор: pozitivnimisli Категория: Други   
Прочетен: 7646 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.01.2011 00:12


  Фън Шуей в 8 Урока: Урок 1   8 Дни - 8 Безплатни Урока от Мари Даймънд - Само в страницата на Позитивни Мисли!

Мари Даймънд е глобално признат преобразувателен лидер - участваща в световният феномен "Тайната" и седем други мотивационни докумнтални филми - използваща невероятните си познания по квантова физика, Законът на Привличането и Фън Шуей енергия, за да помага на хората да трансформират своята заобиколна среда и живот.

Сред клиентите й са първокласни звезди от филмите и музиката, най-добре продавани писатели, лидери от повече от 500 топ-компании и правителства. Даймънд комбинира интуитивните си дарби, нарастващата наука на енергийния поток, древната мъдрост и модерните средства, за дава светлина на домовете, бизнеса и хората. Тя е известна със своята страст да помага в създаването на просветлени лидери по цял свят.

Международно-признатият автор, учител, консултант и мотивационен оратор, поднася своята мъдрост и съвет на широката публика посредством семинари, лично присъствие в телевизията и радиото, теле-класове, менторство и продукти.

Родена в Белгия, а сега живееща между Съединените Щати и Франция, Мари била успешен адвокат, преди да премести фокуса си към Законите на Вселената.



Урок 1:


Изведете на Преден План Най-Голямото Си Щастие


Можете ли да си представите, че ако преместите леглото си, това може да ви донесе повече пари?


image



Това е само една от удивителнте тайни, които ще научите днес, започвайки да откривате наелектризиращия свят на Даймънд Фън Шуей.


Здравейте, и добре дошли. Името ми е Мари Даймънд, Фън Шуей майстор и създател на Системата Даймънд Фън Шуей. Възнамерявам да ви отведа на едно зашеметяващо пътешествие, за да достигнете пълния си потенциал за успех и щастие във всяка сфера от живота си.


image



Ще започнем, като ви помогна да разберете изкуството и науката на Фън Шуей, разкривайки вашия Личностен Енергиен Номер и като ви дам пет стъпки, които можете да изпълните още днес, които могат да генерират незабавни и непосредствени резултати за вашия успех, здраве, връзки и личностно израстване.


Незабавни и непосредствени?
Да, това опредлено е възможно.


Нека споделя с вас две истории.


45 годишен мениджър, който имал страхотна работа цели 20 години, ме покани за Фън Шуей консултация. Наскоро си беше купил нов дом, и по това време беше спокоен, че сигурната му работа, ще му даде възможност да си я позволи. Един месец по-късно бе уволнен и незнаеше как би могъл да изплати новите си месечни задължения. Каза, че новата къща не му донесла добър късмет, но аз му показах, че разположението на леглото му спираше благосъстоянието му. Завъртяхме леглото му, така че да гледа в посоката на успеха му и на следващия ден той имаше страхотна идея за негов собствен бизнес. Той се свърза с няколко от бизнес контактите си, и седмица по-късно подписа бизнес договор, който удвои заплатата му, превръщайки месечните му плащания в много лесни за изплащане суми.


image



Звучи невероятно? Ето друг пример.


image



Една жена дойде при мен, притеснена за своята три годишна дъщеричка. В последните два месеца, малкото момиченце имало постоянни кошмари и едва спяло през нощта. Имаше дори тъмни кръгове под очите си, залиташе и падаше непрекъснато, а беше и много болно. Попитах майката дали наскоро е пренареждала спалнята на дъщеря си. Каза ми, че наистина я е пренаредила, само преди два месеца, точно преди семейството да отиде на почивка. Когато се прибрали вкъщи след пътуването, кошмарите и безсънието започнали. Майката мислеше, че това се дължало на пътуването, но аз й казах, че е заради новата позиция на леглото на момичето. Завъртяхме леглото й от посока север в посока запад, защото това беше велика личностна посока за детето. След една нощ, малкото момиченце започна да спи цялата нощ, без кошмари, а здравето й се подобри: никакво падане повече, а красивото й и брилянтно личице се възвърна.


Нямам търпение да видя какво може да се случи с вас, така че нека направо да започваме.


Използвайки Фън Шуей, животът ми 
се подобри почти незабавно.


За първи път открих силата на Фън Шуей, като тиийнейджър, когато след няколко инцидента, включително преживяване близко до смъртта, научих че живея с най-лошия Фън Шуей за моето здраве. Не само че спях с лице към най-лошата за мен посока, но и спалнята ми бе изпълнена с конфликтна енергия, а начина, по който я бях декорирала спомагаше да се чувствам слаба и податлива към атаки.


image



Използвайки Фън Шуей, животът ми се подобри почти незабавно. Една седмица след това се запознах с първия ми приятел и се влюбих до уши. Децата, които ме тормозеха в училище, само за един месец се бяха превърнали в моите най-добри приятели. Станах много щастливо момиче, привличах много нови приятели и се справях чудесно в училище. Накрая станах адвокат с успешна кариера в сферата на издателския бизнес. 


По време на адвокатската ми кариера започнах да се обучавам при едни от най-великите майстори на Фън Шуей. Запалена от тази невероятна страст, оставих адвокатската практика и отдадох цялото си внимание на Фън Шуей. Бях открила уникален начин да направя достъпно за всички това антично, комплексно изкуство и наука.
Сега, като Фън Шуей майстор, доставям моята уникална Даймънд Фън Шуей Система до големи корпорации, мега-звезди на рокендрола, Холивудски филмови студии, продукции на Бродуей, автори на бест-селъри в Ню Йорк Таймс, професионални атлети, учени и доктори, както и до вас.


image



Използвайки Даймънд Фън Шуей, вие неочаквано ще се озовавате на правилното място, в правилното време, за да се срещнете с правилните хора, да привлечете най-висши енергии и да живеете богат живот, точно като Мария, която открила новия си съпруг Крис, който спасил бизнеса си от фалит, Александра, която открила правилното лечение, за да се възстанови от дългогодишна болест, и Мари, която се дипломирала с отличие. Успехът, прекрасните взаимоотношения, здравето и позитивното личностно израстване са ваши, за да им се наслаждавате.


Време е да повишите притока на изобилно щастие в живота си и в живота на най-близките ви хора.


Нека установим някои от ключовите концепции, с които ще работим, а после ще започнем с активирането на вашия най-добър Фън Шуей. Става ли?


В Даймънд Фън Шуей ние гледаме в посоките, в които вее вятъра и в които водата тече - с други думи, потока на енергията, или ки, както го наричат Китайците. Тези посоки са север, изток, юг и запад, а тези между тях са - североизток, югоизток, югозапад и северозапад.


image



Базирано на вашата година на раждане, четири от тези посоки са вашите най-добри посоки, а останалите четири се считат за злощастни посоки. Ще ви покажа как да активирате най-добрите посоки. Ако продължите и след днешната ни сесия към следващото ниво от моя курс, ще ви науча как да сведете до минимум потока на нещастието.


Древните Китайски майстори се фокусирали върху потока на Ки, като единствената съществена жизнена енергийна сила, от която е образувано всичко.


Квантовите физици са идентифицирали същата тази субстанция, като обединеното енергийно поле, от което се появява всичката енергия и материя, една енергия, която се разделя на две форми. Майсторите на Фън Шуей идентифицирали тези две енергийни форми, като активни и пасивни, или ин и ян, или мъжка и женска, или вятър и вода. Думите Фън Шуей означават вятър и вода.



image  
Фън Шуей майсторите създали начин да изразят как Ки се носи в околната среда и овладяли законите, които управлявали този енергиен поток. Показали как, чрез промените, които правим в нашата заобиколна среда, ние създаваме подобрения в нивото и потока на Ки в нашия живот. От тази енергия ние даваме тласък и подобряваме успеха, здравето, взаимоотношенията и духовното израстване, на което избираме да се радваме.


Примерно, правилната употреба на свойствата на водата, като басейните и фонтаните, са обичайни начини, които Фън Шуей майсторите са открили, за подобрение на потока на Ки в околната среда. Запознах се с една управителка на транспортна компания, която интуитивно поставила в изобилната си зона едно от съвършените свойства на водата, за да увеличи изобилието си. Без да знае нищо за Фън Шуей, тя поставила басейн с 60 орнаментални рибки, наричащи се "кои" точно на правилното място до къщата си. Тя ми каза, че станала милиардер, след като инсталирала басейна. Пошегувах се с нея, че сигурно е получила знание от Фън Шуей, докато е спяла, без да го знае. Въпреки че е най-прагматичният, рационален, здраво стъпил на земята човек, който можете да си представите, тя призна, че НАИСТИНА е сънувала басейна с рибките "кои" и последвала насоката на интуицията си. И това проработило!


Системата ми извлича от богатата история от класически и традиционни методи на Фън Шуей, опростявайки често усложнените и мистериозни формули на древните майстори, правейки го по-лесно за възприемане в модерния свят.


Също така добавих и допълнителни подобрения в практикуването на Фън Шуей, включвайки начин, по който да доставите динамичните влияния към своето личностно присъствие в уравнението.


От хиляди години, влиянието на човешката мисъл и дух, е било оставяно настрана в практиките на Фън Шуей. Но аз открих, че всички внасят уникална енергия в своята заобиколна среда. Казвам, че ако човек притежава страхотен Фън Шуей, но няма цели и има ужасно поведение, резултатите му ще бъдат бедни. 


Това е един от начините, по който системата Даймънд Фън Шуей е по-добре пригодена и по-лесна за разбиране от днешния свят.


Един мъж работил в бизнеса на семейството си и се справял чудесно повече от 25 години. Входната му врата гледала в най-добрата посока, а парите продължавали да се стичат към него, но той мразел работата си. Баща му и брат му не го уважавали, нито оценявали неговия принос. Тази негативна атмосфера направила живота му много труден. Бил нещастен и не бил поставял никакви смислени личностни цели през последните 10 години.


Казах му, че с такъв добър Фън Шуей, може да създаде всичко, което иска, но че именно той е този, който трябва да избере живота, който иска да създаде. Той ми каза, че жена му била през цялото време на път, а той бил прекалено зает и нещастен. Каза, че би бил много по-щастлив, ако можеше да си остане вкъщи и да отгледа децата си. След като постави личностното си намерение, той го активира с подобрения в своя Фън Шуей.  Вместо да закачи всички снимки свързани с неговия семеен бизнес, той постави своите снимки със съпругата и децата си в своята посока на успех. След една седмица, той продаде своята част от бизнеса и прекара следващата година, наслаждавайки се на щастлив живот с децата си. Жена му все още имаше своята кариера и всички бяха щастливи.


image



Ще ви покажа ефективен начин да определите своите личностни цели, и ще ви запозная с това как Даймънд Фън Шуей ще ви даде сили да изпълните своите мечти. Ще използваме енергичните честоти на цвета, обектите, мислите и чувствата, за да активираме потока на Ки и да премахнем застоялата Ки в дома и na работното ви място, така че да можете да изживеете най-добрия възможен живот. Продължавайки към следващите нива от курса на Даймънд Фън Шуей, вие ще развиете пълната сила на 24-те аспекта на човешката енергия, представена в Даймънд Фън Шуей и как да използвате тази енергия в изпълнението на съдбата си в живота.


Прочетете следващият Урок №2 тук>



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pozitivnimisli
Категория: Други
Прочетен: 193180
Постинги: 46
Коментари: 25
Гласове: 64
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031